Hieronder kun jij je inschrijven om lid te worden van deze studievereniging. Je kan je inschrijven tot 5 september 2021.

Om lid te worden moet je een student zijn op de Inholland Rotterdam en daarom dus je collegekaart uploaden.

Wanneer je je inschrijft bij onze studievereniging betaal je 40 euro per jaar en ben je automatisch lid tot wederopzegging. Voor eerstejaars hebben wij een verlate inschrijving. Het is mogelijk om je elk moment in het jaar in te schrijven en wij bereken dan de contributie aan de hand van de inschrijfdatum.

Als je je wilt uitschrijven bij de studievereniging moet dit uiterlijk voor 13 juni gebeurt zijn, anders vragen wij nogmaals contributie voor het volgende jaar.

*NB: Als de foto te groot is, is het ook mogelijk om een e-mail te sturen waarbij je de onderstaande gegevens vermeldt.