Over

Geschiedenis

In april 2020 vonden Lize en Elisa dat er een verandering plaats moest vinden op de Pabo. De pabo is een geweldige opleiding, maar ze misten de connectie tussen de studenten en de de extra activiteiten.

Dus besloten ze een studievereniging op te richten om zo een nog leukere sfeer te creëren op de pabo met sportieve, gezellige en culturele activiteiten.

In juni kwam ook Laura er bij en was het bestuur compleet. Sindsdien draait de studievereniging met volle toeren en groeien we steeds meer en meer. In Augustus 2022 zal een nieuw bestuur het overnemen en zijn we benieuwd wat het komende jaar ons zal brengen.

Wie zijn wij

Hieronder kun je foto's vinden van onze nieuwe bestuursleden en oude bestuursleden en andere leden die ons helpen om de studievereniging draaiende te houden.

Elisa Zornig

Laura Verhey