Ons verhaal

• Oprichtings dag

Lize en Elisa hebben al een tijdje het plan gehad om deze studievereniging op te richten en in 2020 was de tijd aangebroken om te starten. Allereerst zijn ze samen op zoek gegaan naar een nieuw bestuurslid en al gauw kwamen ze Laura tegen. Na veel plannen en veel onderzoek doen hebben ze 26 juni 2020 de statuten ondertekend en waren ze officieel.

• 3 bestuursleden

Het huidige bestuur bestaat uit 3 bestuursleden: Elisa Zornig (voorzitter), Lize Berkelouw (secretaris) en Laura Verhey (penningmeester). Zij zijn alle drie studenten op de Pabo Inholland Rotterdam en zijn er om jullie een leuke tijd te bezorgen.

• 23 leden

Op het moment hebben we 23 leden, maar we hebben er graag nieuwe bij!

Schrijf je nu in!

Ons bestuur

Elisa Zornig
Elisa ZornigVoorzitter
Ik ben Elisa en ik ben de voorzitter van de studievereniging. Ik vind het belangrijk dat er veel contact plaatsvindt tussen de studenten. Heb je vragen of wil je gewoon even praten dan ben ik altijd beschikbaar!
Lize Berkelouw
Lize BerkelouwSecretaris
Hoi ik ben Lize en ik ben de secretaris van SvMeesju. Ik vind het belangrijk dat iedereen zich thuis voelt op de Pabo en weet waar ze terecht kunnen. Hier wil ik je ook graag bij helpen! Met vragen mag je me altijd een berichtje sturen.
Laura Verhey
Laura VerheyPenningmeester
Hoi! Ik ben Laura, ik ben de penningmeester van de studievereniging. Iedereen moet zich welkom voelen op de Pabo. Als je vragen hebt of zin in een praatje, laat me dat vooral even weten!

Eregalerij Escape dag 13-12-2020

Onze winnaars van deze escape dag!

Top 5 Crazy 88

Foto’s escape dag

Foto’s Klimmen Biesbosch

Contact ons